Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Azt szeretek, akit akarok sztori

Érezted már úgy, hogy őrülten szerelmes vagy valakibe? Szereted minden egyes részét, ahogyan felkelsz mellette és álmosan rád néz. Szereted, ahogy szeret! Imádod a benne rejlő kisgyereket, de azt is szereted, mikor komoly dolgokról beszél, és ha éppen veszekedtek, csak arra tudsz gondolni, hogy milyen jó lesz, ha kibékültök. Tudod, hogy a rosszabb napjaidon is elfogad és melletted lesz. Mérhetetlenül büszke vagy rá, mégis azt érzed, hogy a szeretteid és a barátaid nem tudnák elfogadni és mindenki le akar beszélni róla, hogy nem elég jó neked, pedig te tudod, hogy ő a másik feled. A szeretetet senki sem skatulyázhatja be, mert az ember a szívével szeret, és jogod van azt szeretni, akit te akarsz.

 

Ez a felirat május 17-én, a Homofóbia, Transzfóbia és Bifóbia Elleni Világnapon került ki először az oldalra. Az oldal indításánál kiemelt szempontunk volt az egyenlőség és egy olyan elfogadó légkör kialakítása a közösségünkben, amiben mindenki jól érzi magát nemtől, vallástól, etnikumtól és szexuális hovatartozástól függetlenül. Pont emiatt ez a felirat is mindenkinek szól. Mert Te döntesz arról, hogy kit szeretsz. És milyen sokan gondolhatják azt, hogy mennyire jó lenne, ha ez tényleg csak egy döntés kérdése lenne. Szeretnénk kiállni a fontos dolgok mellett, az egyenlőség pedig pont egy ilyen téma számunkra. Ezért került bele az első kollekcióba ez a felirat, és ezért gondoljuk azt, hogy felesleges címkéket ragasztani bárkire.

 

Büszke vagy arra, akit szeretsz? Megküzdöttél érte, vele, miatta? Neked mi a történeted? Hirdesd büszkeséged kedvenc éniseztérzem pólóddal! 

A pólóért pedig KATTINTS IDE!


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés