Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Mindent kibírok sztori

Rengetegszer éreztem már azt, hogy a legjobb lenne mindent feladni. Gyermekkoromban olyan helyzetekkel találtam magam szemben, melyek gyakran érthetetlenek voltak számomra. Az élet sajnos nem mindig nekünk kedvez. Valahányszor a padlón voltam, mindig elgondolkodtam rajta, hogy vajon itt az ideje annak, hogy mindent feladjak? Vagy próbáljam meg újra? Nem sikerült elsőre, nem sikerült másodszorra, de még húszadszorra sem, mégis újból nekifutottam.

Talán a legrosszabbak azok a helyzetek, melyeket nem mi irányítunk. Biztosan került már mindenki olyan helyzetbe, ami után nem tudta, hogy fog-e még újra felhőtlenül nevetni, hogy tud-e őszintén örülni. Nem lehet mindig minden tökéletes, hiszen az annyira unalmas lenne. Kellenek a rosszabb és a jobb napok is, és lesznek olyan pillanatok, amikor azt gondoljuk majd, hogy na ezt már biztosan nem fogjuk kibírni. Aztán felállunk, megerősödünk, és a fájdalmunkból növekszünk. Mert mindent kibírunk.

 

Emlékeztesd magad a legmotiválóbb éniseztérzem pólóban arra, hogy mennyire erős vagy! 

A pólóért pedig KATTINTS IDE!


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés