Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Másnapos vagyok sztori

Délben ébredek fel. Még csak az egyik szemem van nyitva, de már belém hasított a gondolat, hogy azt az utolsó felest nem kellett volna meginnom. Mindegy, legalább hülyeséget nem csináltam. Úgyis szombat van, megfordulok és még visszaalszom egy picit, de bár ne tettem volna. Ki ez, aki itt fekszik mellettem? Hát, mégis csináltam hülyeséget. Picsába. Óvatosan felkeltem a mellettem fekvő álomszuszékot és egy alkoholillatú, kellemetlen beszélgetés után óvatosan közlöm vele, hogy ideje menni. Leülök a kanapéra, nézem egy kicsit a tévét, de semmit sem fogok fel belőle. Összeszedem minden erőmet, lemegyek venni egy kis kaját, bár valószínűleg teljesen feleslegesen, úgysem tudom megenni. Magamba erőltetek egy csirkemelles benzinkutas szendvicset és már rohanok is… mindegy, legalább megpróbáltam. Este hat körül rájövök, hogy ez a nap mehet a kukába, már meg sem próbálok hasznos lenni, majd holnapra összeszedem magam. Legalább volt egy jó estém. Azt hiszem. 

 

Nincs is jobb egy barátokkal megborulós bulinál, és nincs is rosszabb az azt követő leborulós másnap után. A pólónkon az OK borul le, nem te, így tudni fogod, hogy másnap már minden OK lesz. 

 

Add tudtára a környezetednek az egyik legbevállalósabb éniseztérzem pólóval, hogy milyen jó estéd volt és most jó lenne, ha most egy kicsit halkabbak lennének. 

A pólóért pedig KATTINTS IDE!

A prémium pólót EZEN A LINKEN éred el. 

A sapkát ITT TALÁLOD!


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés