Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Kell ez nekem? sztori

Sokszor érzem úgy, hogy valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon ragaszkodom valakihez. Vagy éppen egy vizsga előtt szorongva magolom a tételeket, pedig tudom, hogy semmi nem múlik rajta. Máskor egész nap számolom a kalóriákat, mert mindenki ezt csinálja most, de a  következő nap csak gyorskaját eszem. Rágyújtok, mert mások is ezt teszik. Próbálok úgy viselkedni, mint a többiek, szeretnék a lehető legjobban beilleszkedni. Igyekszem megfelelni mindenkinek, a szüleimnek, a barátaimnak. Sokszor akkor is, amikor egyáltalán nem élvezem, amit csinálok, de a külső elvárások hatására mégis magamra kényszerítem. Miért nem cselekszem úgy, ahogy én szeretnék? Miért várom el magamtól, hogy mindenkinek megfeleljek? Miért gondolom azt, hogy mindenben tökéletesnek kell lennem? Mennyivel jobb lenne, ha néha megállnék és feltenném magamnak ilyenkor azt a kérdést, hogy “Kell ez nekem?”…

 

Lehet, hogy kell, de az is lehet, hogy egyáltalán nincsen szükséged rá. Nem baj, ha néha bizonytalan vagy és nem tudod, hogy éppen hogyan is kellene cselekedned. 

A pólóért KATTINTS IDE!


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés