Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Jólvanakkor sztori

Csak mondja és mondja és mondja… nem áll le, folyamatosan beszél, hogy véletlenül se tudj közbeszólni, és azzal sem foglalkozik, hogy téged régen nem érdekel ez a veszekedés. Egy idő után már nem is figyelsz, csak bólogatsz, abban bízva, hogy hamarabb vége lesz ennek az egésznek. Nem éri meg veszekedni vele, mondod magadban, úgysem érti, hogy mi a problémám. Ránézel az órádra, 10 perce beszél. Nem szárad ki a szája közben? Jézusom, mostmár mutogat is, ennek tényleg soha nem lesz vége. Megpróbálsz megszólalni: Jól van, akkor fejezzük inkább… De újra belekezd. Így ülsz csendben még 3 percen keresztül, amikor felpattansz, veszel egy mély levegőt és sóhajtva csak annyit mondasz neki: jólvanakkor. Aztán elsétálsz, és hihetetlenül büszke vagy magadra, hogy nem álltál le egy olyan emberrel veszekedni, aki azt sem érdemelte meg, hogy egyáltalán ismerjen. 

 

Hány olyan szó van, amit naponta többször ismételgetünk, mégsem tűnik fel, hogy milyen szerves része lett a napunknak. A jólvanakkor pólót azokra a napokra ajánljuk, amikor beveszed a leszarom tablettát és senkinek nem engeded meg, hogy felidegesítsen!

 

A pólóért pedig KATTINTS IDE!

A prémium pólót EZEN A LINKEN éred el!

A sapkát ITT TALÁLOD! 


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés