Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Rólunk

Sziasztok!

Hegyi Fanni és Törőcsik Gábor vagyunk, az éniseztérzem alapítói.

Az éniseztérzem Instagram oldalát 2020. áprilisában hoztuk létre azért, hogy az őszinte és valódi érzelmek megélésének a szabadságát hirdessük. Célunk volt egy olyan közösség megalkotása, ahol az emberek az érzéseiken, gondolataikon keresztül tudnak kapcsolódni egymással.

A design kiválasztásánál a fekete-fehér színvilág és a kisiskolás kézírás mellett döntöttünk. Úgy éreztük, hogy ez az a forma, ami leginkább visszaadja az érzéseink kendőzetlen, gyermeki őszinteségét.

Eleinte ezekkel a letisztult és egyszerű érzések kommunikálásával építettük közösségünket, majd ismét álmodtunk egy nagyot és 2020. augusztusában elindult az éniseztérzem ruhamárka.

Szerettük volna, hogy az online tér mellett a mindennapokban is szabadon viselhessük az érzéseinket, a ruhamárkával pedig megvalósult az a cél, hogy egy-egy feliratos termék láttán az emberek magukra ismerjenek vagy felfedezzék benne viselőjét - innen a szlogenünk: “Ez annyira Te vagy!”.

Elsődleges szempontunk a minőség, hiszen csak olyan darabokat szerettünk volna kiadni a kezeink közül, amelyek hosszú éveken keresztül tudnak örömet szerezni a viselőjének.

A márka építése közben mindketten pszichológusok lettünk, így természetes volt, hogy idővel az életünk másik nagy része is bekapcsolódik a márka életébe. Így jött létre 2023. szeptemberében az Éniseztérzem Pszichológia, ahol pszichológiai tanácsadás keretein belül segítjük a hozzánk fordulókat.

Örülünk, hogy ránk találtál, köszönjük, ha velünk maradsz!

Fanni és Gábor