Attól, hogy látod, még nem lesz a tiéd sztori

Sétálsz az utcán és utánad fütyülnek. A buliban már csak azt veszed észre, hogy az egyik srác keze meglendül, és hatalmas csattanással landol a fenekeden.  Meghallod azt a mondatot, hogy “Akkor minek rakta ki?”. Minek? Mert az enyém és azt csinálok vele, amit akarok. Várod az egyik barátnődet, mikor elhaladnak előtted és odakiáltanak neked hogy “Jó dudák”, te pedig körbenézel, és nem látsz sehol fúvószenekart. Igen, ez már megint neked szólt. 

 

Mikor elkezdtük tervezni a mintákat egyértelmű volt számunkra, hogy a pólón is látható mell formát valahogy szeretnénk megjeleníteni, de sokáig nem találtuk meg hozzá a megfelelő szöveget.  Szerencsére egyre többet beszélünk a szexuális zaklatásokról, és egyre kevésbé számít tabunak ez a téma. Lehet, hogy sokan azt mondják majd, hogy ez a póló provokatív, de mi pont azért készítettük, hogy ott vágjunk ennek vissza, ahová a legtöbb férfi először néz, amikor meglát egy neki tetsző nőt. Mert attól, hogy látja, még semmi nem jogosítja fel arra, hogy bármit is tegyen vele, attól még nem lesz az övé. 

 

Állj ki magadért, állj ki a testedért és ne hagyd, hogy mások miatt ne öltözködhess úgy, ahogy te szeretnél! Vágj vissza az egyik kedvenc pólónkkal mindenkinek, akiben felmerül a nők tárgyiasításának gondolata.

A pólóért KATTINTS IDE!


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés