Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kérjük, hogy a rendelés leadásánál vegyétek figyelembe, hogy a szokásosnál hosszabb, legalább két hetes szállítási idővel kell számolni.
Kosár 0

Akurvaéletbe sztori

Egy átlagos hétfő reggel 6:30-kor csörög az óra. Felébredsz, de úgy vagy vele, hogy 5 perc még belefér és visszaalszol. Amikor újra kinyitod a szemed, már 7:30 van. Hmm. Kipattansz az ágyból, rohamtempóban elkezdesz készülődni, de a fogkrémed éppen ezen a napon döntött úgy, hogy már egy cseppet sem lehet kipréselni belőle. Na mindegy. Kirángatod a ruháid a szekrényedből, mindegy, csak legyen rajtad valami. Felöltözöl, lenézel és rájössz, hogy felemás zokni van rajtad. Nem baj. Rohansz a villamoshoz, mert 8:00-ra be kell érned. Kilépsz a zuhogó esőbe és nyilván elfelejtetted a tegnap este előre bekészített esernyődet felkapni induláskor, pedig megnézted az időjárást. Befordulsz a sarkon, a villamos pedig pont abban a pillanatban indul el, te már rögtön tudod, hogy ez egy csodálatos nap lesz. Akurvaéletbe. 

 

Akurvaéletbe. Egybe írva, kisbetűvel, mintha egy önálló szó lenne az egész. A kezdetektől fogva ügyeltünk arra, hogy az Instagramon ne legyünk álszentek, és mindenféle emberi érzelmet és gondolatot közöljünk. Hiszen ki nem ejtett már el egy-egy káromkodást kínosabb szituációkban, és valljuk be, néha mindennél jobban esik kimondani azt, amit gondolunk. Ilyenek vagyunk mi, emberek. Mert még ha meg is álljuk, hogy kimondjuk, a gondolatainkban teljesen szabadok vagyunk. Az akurvaéletbe pólónk ezt a szabadságot hirdeti, azt a kendőzetlen őszinteséget, ami az egyik elsődleges szempontunk az oldal és a márka irányításánál.

 

Te is el tudod magad képzelni ebben a pólóban, ugye? Neked is volt már hasonló “akurvaéletbe” pillanatod/napod?

A pólóért pedig KATTINTS IDE!

A prémium pólót EZEN A LINKEN éred el. 

A sapkát ITT TALÁLOD!


Újabb bejegyzés